7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

AKP'li gençler mektup dağıtacak

AK PARTİLİ GENÇLERDEN REFERANDUM ÇALIŞMASI

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılmış olan mektup halka dağıtılacak.

Kültür Park girişinde toplanan Selçuklu, Meram ve Karatay İl Gençlik Kolları üyeleri adına konuşan AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Orak, 12 Eylül günü yapılacak referandumun Türkiye için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Bu önemli fırsatın en iyi şekilde değerlendirilebilmesi adına gerek genel merkezimiz, gerek milletvekillerimiz, gerek il, ilçe ve belde teşkilatlarımız çalışmalarını gece gündüz ara vermeden sürdürüyor. Tek amacımız ise halkımızı doğru şekilde bilgilendirebilmek. Bu kapsamda merkez ve taşra ilçe, belde ve köylerimizi gezmeye devam ediyoruz. Bu çalışmalar boyunca il yönetimimiz, millet vekillerimiz, ilçe ve belde yönetiminden arkadaşlarımız halkı bilgilendirip ayrıca kendilerine paketi anlatan broşür, kitapçık ve dokümanlar veriyor" dedi.

Demokrasi Elçileri Projesi hakkında da bilgi veren Orak, "Bu proje ile gençlik kolları üyesi arkadaşlarımız, Başbakanımızın kendi kaleme aldığı mektubu kapı kapı dolaşarak Konya'nın her tarafına ulaştıracak. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

AK PARTİLİ GENÇLERDEN REFERANDUM ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 18:57:04
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 21:52:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?