6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AKP'li Kalaycı görevi devraldı

29 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Serdar Kalaycı, aynı partiye mensup olan ancak seçimlerde aday gösterilmeyen Refik Tuzcuoğlu’ndan görevi devraldı.

Meram Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı, AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, meclis üyeleri, belediye daire amirleri ve partililer katıldı.

Eski başkan Refik Tuzcuoğlu, Konya’daki seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, “Özellikle Meram’da alınan yüksek oy beni ziyadesiyle memnun etti. Bugün görevimizi yeni arkadaşımıza devrediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Daha önce görev yapan bütün belediye başkanlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, “Bu bir hizmet yarışıdır. Konya’mızın en büyük özelliği, bugüne kadar görev yapmış bütün belediye başkanlarının taş üstüne taş koymalarıdır. Devraldığımız bayrağı en yüksek seviyeye çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
Konuşmalardan sonra eski başkan Tuzcuoğlu, belediyenin 1 numaralı mührünü Başkan Kalaycı’ya verdi. Yeni başkan Kalaycı da, yaptığı hizmetlerden dolayı Tuzcuoğlu’na çiçek takdim etti.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, devir teslim töreninden sonra tebrikleri kabul etti

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 16:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?