6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

AKP'nin seçim merkezi açıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kunduracılar Kavşağı'ndaki SKM'nin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, AK Parti Konya Milletvekilleri, AK Parti merkez ilçe belediye başkan adayları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle partililer katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, tek amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, "Seçim öncesi diğer partiler yapacakları hizmetleri anlatmak yerine ucuz siyasi çekişmeler ve polemikler içine girerek oylarını artıracaklarını zannediyorlar. Biz AK Parti olarak seçim öncesi bu tür kayıkçı kavgalarına asla girmeyeceğiz ve sadece halkımıza hizmet etmenin yollarını arayacağız. Bu SKM'de bu hizmet atağımızda bizlerin koordine olmasında yardımcı olacak" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise seçildikleri dönemden bugüne kadar Cumhuriyet tarihinin en büyük ilerlemesini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bizim dönemimizde ilimize kazandırılan 500 eser vardır. Bunları saymaya kalksam saatlerimizi alır. Ve bu hizmetler eskiden olduğu gibi çeşme, süs havuzu gibi eserler değildir. Konya'nın geleceğine yön veren ve gelecekteki Konya esas alınarak ortaya konulan eserlerdir. Biz, halkımız bize bir dönem daha hizmet etme yetkisi tanıması halinde bu 500 eserin üzerine en az bir 500 eser daha kazandıracağımızı taahhüt ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Konya İl SKM, kurdele kesiminin ardından hizmete açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 15:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?