7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Akraba kavgası kanlı bitti: 7 yaralı

AKRABA KAVGASI KANLI BİTTİ: 7 YARALI

Konya'da ayrı yaşadığı eşinin babasından alacağını tahsil etmek için pompalı tüfekle kayınbabasının evini basan şahıs, çıkan kavgada eşi ve çocuğunun da aralarında bulunduğu 7 kişiyi tüfeğin kabzasıyla darp ederek yaraladı.

Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni Selçuk Mahallesi Deruni Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, ayrı yaşadığı eşi Şerife T.'nin (41) babasından 4 bin TL alacağı olan Mehmet T. (44), parayı istemek için kardeşi İlyas Veli T. (38) ile birlikte kayınbabasının evini pompalı tüfekle bastı. Mehmet T. evde eşiyle ve kayınbabasıyla tartıştığı sırada araya akrabası Yılmaz G.'nin (47) girmesi üzerine kavga çıktı. Kavga evde bulunan kişilerin de katılmasıyla kısa sürede büyüdü. Kardeşiyle

birlikte akrabalarıyla kavga etmeye başlayan Mehmet T., yanında getirdiği pompalı tüfeğin kabzasıyla darp ettiği eşi Şerife T, oğlu Y.T. (15), akrabaları Şerife G. (60), Fatih T. (18), Betül Ç. (20), Yılmaz G. (47) ile Fatma Ana U'yu (23) yaraladı. Yaralılardan bazıları ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılırken, bazılarına ise olay yerinde müdahale edildi. Olayın ardından kaçan şüpheli iki kardeş, polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Hastanede tedavi gören yaralılardan bazılarının kesici aletle yaralandıkları öğrenildi. İfadeleri alınan iki kardeşin, konut dokunulmazlığının ihlali ve darp suçlarından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

AKRABA KAVGASI KANLI BİTTİ: 7 YARALI
AKRABA KAVGASI KANLI BİTTİ: 7 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2010 Pazartesi 11:01:00
Güncelleme :4 Ocak 2010 Pazartesi 11:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?