30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Akşehir'de feci kaza!

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli polis memuru 40 yaşındaki Süleyman Durak yönetimindeki otomobil, Konya'nın Akşehir İlçesi yakınlarında kontrolden çıkıp karşı şeritteki kamyona çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı. Kazada polis memuru Durak ile annesi, babası, eşi ve 4 yaşındaki kızı yaşamını yitirdi.

Bir haftalık izne ayrılan 3 çocuk babası polis memuru Süleyman Durak, memleketi Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı Altuntaş Beldesi'ne geldi. Durak, dün saat 19.00 sıralarında ailesiyle birlikte Doğrugöz Beldesi'ndeki bir yakınlarına hasta ziyaretine gitmek üzere yola çıktı. Durak yönetimindeki 03 VF 722 otomobil, Akşehir- Konya Karayolu'nun Doğrugöz Beldesi yakınlarında iddiaya göre mıcır nedeniyle kontrolden çıkıp, karşı şeritten gelen 55 yaşındaki Doğan Şahin'in kullandığı 42 HH 121 plakalı kamyona çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Süleyman Durak, babası 66 yaşındaki Osman Durak, annesi 64 yaşındaki Şerife Durak, eşi 40 yaşındaki Ayşe Durak ve 4 yaşındaki kızı Nisa Durak kaza yerinde öldü. Süleyman Durak ve babası Osman Durak'ın araç içinde sıkışan cesetleri itfaiyenin yardımıyla çıkartılırken, savrulan annesi, kızı ve eşinin cesetleri de, ceset torbasına konduktan sonra otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen kamyon şoförü Doğan Şahin, "Karşı şeritten gelen otomobil mıcıra girdikten sonra önüme geldi. Kaçmaya çalıştım kurtaramadım. Kamyonuma çarpan otomobil şarampole yuvarlandı" dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürerken, kazada hayatını kaybeden Süleyman Durak ve ailesinin cenazelerinin bugün Altuntaş Beldesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

 

...
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2011 Pazar 12:00:00
Güncelleme :2 Kasım 2011 Çarşamba 19:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?