4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Akşehir'de trafik kazası

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde, 3 gündür kendilerinden haber alınamayan inşaat mühendisiyle dini nikahlı olduğu iddia edilen eşinin cesetleri, uçuruma yuvarlanan araçlarından 60 metre uzaklıkta bulundu. Cesetler toprağa verilmek üzere Akşehir Devlet Hastanesi morgundan alındı.
 
Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce İnşaat Mühendisi Erol Peker ile dini nikahlı eşi Nihal Sönmez (30), 8 yaşlarındaki çocuklarını Akşehir'de yakınlarının yanına bırakarak bir iş ziyareti için Antalya'ya gitti. Peker ve Sönmez'den bir daha haber alınamaması üzerine, aileleri durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Aradan 3 gün geçtikten sonra Peker ve Sönmez'in yakınları Eğili Beldesi'ne bağlı Harlak Mahallesi'nde yaptıkları aramada, bir araca ait jant kapağına rastladı. Bunun üzerine 350 metrelik uçurumdan aşağıya inen aile yakınları daha öncede bir çok kazanın yaşandığı uçurumun dibinde 42 U 0009 plakalı aracı buldu. Aracın içinin boş olması üzerine çevrede yapılan aramada, Peker ve Sönmez'e ait cesetler, aracın yaklaşık 60 metre uzağında bulundu. İlçe Jandarma Komutanlığı ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesi üzerine uçurumdan cesetler gece saatlerinde çıkarıldı. Uçurumun çok dik olması nedeniyle zor anlar yaşanırken, cenaze aracına taşınan cesetler, Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Yapılan otopsi sonrası Peker ve Sönmez'in cenazeleri yakınları tarafından hastane morgundan alınarak konvoy eşliğinde toprağa verilmek üzere Konya'nın Tuzlukçu İlçesi Çöğürlü Köyü'ne götürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2006 Pazar 15:48:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?