30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Akşehir'e acı haber

ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Van'ın Başkale ilçesinde askeri kontrol noktasına düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Ramazan Sağ'ın Konya'nın Akşehir ilçesinde yaşayan ailesi, acı haberle adeta yıkıldı.

Acı haberi Akşehir Garnizon Komutanı Albay Ali İhsan İmre, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Kızıltan ve İlçe Emniyet Müdürü Ata Akman, sağlık ekibi ile birlikte aileye haber vermek üzere Akşehir'e bağlı Yeşilköy'e geldi. Şehidin babası Bayram Ali Sağ (65) ve annesi Sebahat Sağ'ın yaşadığı eve acı haberin ulaşmasıyla feryatlar yükseldi. Şehit Ramazan Sağ'ın (33) babası ve yakınları, feryat etti. Şehidin polis ağabeyi İsmail Sağ (36) da baygınlık geçirdi. İsmail Sağ'a sağlık ekibi müdahale etti. Şehidin emekli imam olan babası Bayram Ali Sağ'ın, büyük bir metanetle camiye teravih namazı kılmaya gittiği öğrenildi.

Şehit Uzman Çavuş Ramazan Sağ'ın kısa süre önce İzmir'den Van'a tayinin çıktığı, eşi Tuğba ile ikiz çocukları 5 yaşındaki Ali ve Arda ile 7 yaşındaki kızı Büşra'yı da alarak bu şehre gittiği öğrenildi.

Şehidin cenazesinin yarın memleketine getirilerek defnedilmesi bekleniyor.

ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2011 Pazartesi 22:32:02
Güncelleme :1 Ağustos 2011 Pazartesi 23:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?