6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Alevler içinde kalan çocuk yaralandı

Konya'da bir evde televizyon kablolarından çıktığı sanılan yangında alevler içinde kalan 3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Yangın, saat 23.30'da merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Şengil Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre anne ve babasının komşularında olduğu sırada ablasıyla evde bulunan Ali Şengil (3), televizyon kablolarından çıkıp kısa sürede evi saran alevler arasında mahsur kaldı.

Küçük çocuk, dayısı ve komşuları tarafından evin kapısı kırılarak dışarı çıkarıldı. Vücudunun büyük kısmında 1. derece yanıklar oluşan Ali Şengil, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapıldıktan sonra yanık ünitesi bulunmadığı için Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen çocuk, bu hastanede de yanık ünitesi bulunmadığı için tekrar Numune Hastanesi'ne götürüldü.

Ali Şengil'in yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevk edilmesi için sürdürülen çabalar sonuçsuz kalırken, küçük çocuğun bugün tekrar Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenildi.
Yangında tüm evi saran alevler itfaiye tarafından söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 15:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gultt acc IP: 85.106.191.xxx Tarih : 11.07.2008 13:06:17

başkent hastenesine götürselerdi ya yanık ünitesi vardı