6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Alışveriş dönüşü kazada öldü

Konya'da eşi ve çocuklarıyla alışverişten dönen şahıs, ailesinin gözü önünde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazadan ardından kaçan sürücü yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 23.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Dr. Ahmet Özcan Caddesi'nde meydana geldi. Eşi ve 2 çocuğuyla birlikte alışveriş yaptıktan sonra elindeki poşetleri bisikletine koyan İsa Dutar'a (30), ailesiyle birlikte yaya olarak evine doğru yürüdüğü sırada arkadan hızla gelen plakası alınamayan bir otomobil çarpıp kaçtı.

Kaldırımda yürüyen eşi ve çocuklarının gözü önünde otomobilin çarpması sonucu yaklaşık 30 metre sürüklenerek ağır yaralanan İsa Dutar, olay yerine sevk
edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Kazadan sonra polis, görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkarak kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, kazaya karıştığı belirlenen 06 LAM 14 plakalı otomobili Meram ilçesi Yaylapınar Kaş Mahallesi Bulut Sokak'ta bir evin önünde park halindeyken buldu.

Yapılan incelemenin ardından otomobilin kazaya karışan araç olduğu belirlenirken, otomobil sürücüsü olduğu tespit edilen A.E. de (23) gözaltına alındı. Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen otomobil sürücüsü A.E. daha sonra polis merkezine götürüldü.

Otomobil sürücüsünün ifadesinde kazadan sonra korkup kaçtığını söylediği belirtildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 10:51:47
Güncelleme :10 Temmuz 2009 Cuma 10:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?