7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Alkollü gaspçıya meydan dayağı!

Konya'da cep telefonuyla konuşarak yolda yürüyen bir kadına saldırdığı ve elindeki telefonu gasp etmeye çalıştığı iddia edilen alkollü bir kişi, vatandaşlar tarafından yakalanarak darp edildi.

Aldığı darbeler sonucu beyin travması geçiren alkollü şahıs, sabaha kadar hastanede müşahede altında tutuldu.

Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Şerafettin Caddesi Karaaslan Sokak'ta meydana gelen olayda arkadaşının yanına gitmek için yola çıkan Şerife Ulutaş (31), bindiği dolmuştan indikten sonra yürümeye başladı. Yanına gideceği arkadaşını cep telefonuyla arayarak konuşmaya başlayan Şerife Ulutaş, ara sokağa girdiği sırada kendisini takip eden M.A.U'nun (30) saldırısına uğradı.

Alkollü olduğu öğrenilen M.A.U, iddiaya göre ağzını kapattığı Şerife Ulutaş'ın elindeki cep telefonunu almaya çalıştı. Bunun üzerine çığlık atarak yardım isteyen Şerife Ulutaş'ın imdadına kahvehanede Galatasaray-Benfica maçını izleyen vatandaşlar yetişti.

M.A.U'nun peşine düşen vatandaşlar, yaşanan kovalamacanın ardından yakalayarak darp ettiler. Aldığı darbeler sonucu yaralanan M.A.U., olay yerine gelen polis tarafından Konya Numune Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Beyin travması teşhisi konulan şüpheli gözlem odasında elleri yatağa kelepçelenerek müşahede altına alındı.

Olayın şokunu üzerinden uzun süre atamayan Şerife Ulutaş, sağlık kontrolü için getirildiği hastanede, "Ben dolmuştan indikten sonra arkadaşımın evine gidiyordum. Ben arkadaşımı ararken, bir şahıs bana saldırdı. Telefonumu alamaya çalıştı, bir anda üzerime saldırdı. Ben de çığlık atarak 'imdat yardım edin' diye bağırdım. Sesimi duyan iki genç çıkınca o da kaçtı" şeklinde konuştu.

Şerife Ulutaş sağlık kontrolünün ardından arkadaşıyla birlikte ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Öte yandan, aldığı darbeler sonucu beyin travması geçiren şüpheli M.A.U, hastanede yaklaşık 10 saat müşahede altında kaldıktan sonra polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 11:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?