4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Alkollü koca karısını bıçakladı

Konya'da bir kadın, eve sürekli alkollü gelen kocası tarafından kalçasından ve kolundan bıçaklanırken, kavgayı ayırmak isteyen alkollü şahsın annesi de kolundan yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Saray Mahallesi Mantar Sokak Erkan Sitesi E Blok'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Perihan Z. (23), eve sürekli alkollü gelen kocası Ali Hasan Z. (25) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Hasan Z., üzerinde taşıdığı bıçakla eşi Perihan Z.'yi kalçasından ve kolundan bıçakladıktan sonra evden ayrıldı. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen Ali Hasan Z.'nin annesi Hasibe Z. (51) bıçak darbesiyle kolundan hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan Perihan Z.'nin sık sık tartıştığı eşi tarafından darp edildiği ve aynı hastanede 10'dan fazla darp nedeniyle kaydının bulunduğu öğrenildi. Polis, olaydan sonra kayıplara karışan Ali Hasan Z.'yi bulmak için çalışma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2007 Cumartesi 11:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?