7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Alkollü şahıs bıçaklanarak gasp edildi

Konya'da alkollü bir kişi, tartıştığı 2 kişi tarafından darp edilip bıçaklandıktan sonra 380 YTL parasının gasp edildiğini iddia etti.

Olay, saat 23.00'da merkez Meram ilçesi Mevlana Caddesi Kayalıpark'ta meydana geldi. İddiaya göre, parkta alkol alıp bir süre oturan Kadir D. (30) ile yanına gelen 2 kişi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine alkollü oldukları belirtilen 2 kişi, darp ettikleri Kadir D.'yi çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra üzerinde bulunan 380 YTL'sini alıp kaçmaya başladı. Aldığı bıçak darbeleriyle boynundan, kalçasından ve kafasından yaralanan Kadir D. olay yerine sevk edilen ambulansla Konya
Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polisin çevrede yaptığı incelemede olayda kullanılan suç aleti bıçak ele geçirildi. Kaçan şahıslardan birini tanıdığını söyleyen Kadir D. polise bu kişinin adını verdi. Görgü şahitlerinin de ifadesinden yola çıkan polisin, şüphelilerden birisini yakaladığı öğrenildi. Kaçmayı başaran kimliği tespit edilemeyen diğer kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaldırıldığı hastanede tedavi alına alınan Kadir D.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, kendisini darp edip bıçaklayan 2 kişinin, üzerinde bulunan 380 YTL parasını gasp ettiklerini iddia etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 11:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?