6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Alkollü sürücü tankeri devirdi!

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ GAZ DOLU TANKERİ DEVİRDİ

Konya'da alkollü bir sürücünün kullandığı gaz dolu tanker devrildi. Polis çevrede güvenlik tedbiri alarak evlerin boşaltılmasını sağlarken, itfaiye ekipleri gaz kaçağı olan tankerde soğutma çalışması yaptı.

Kaza, merkez Meram ilçesi Meram Eski Yol'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Ağır (33) idaresindeki 42 AF 501 plakalı 20 ton LPG yüklü tankerle şehir merkezi istikametine seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve tankerin devrilmesine neden oldu. Devrilen tankerde gaz kaçağı oluşurken, yaralanan sürücü ambulansla Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün 165 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Tankerde oluşan gaz kaçağı nedeniyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışmasına başladı. Polis ekipleri ise bir kilometrelik alanda çevre güvenliği tedbiri alarak evleri boşalttı. Astım hastası olan ve yürüyemeyen yaşlı bir kadın ise sağlık ekipleri tarafından evinden alınarak tekerlekli sandalye ile ambulansa taşındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ GAZ DOLU TANKERİ DEVİRDİ
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ GAZ DOLU TANKERİ DEVİRDİ
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ GAZ DOLU TANKERİ DEVİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 17:06:00
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 20:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?