4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Alkollü vatandaş kendisini doğradı

Konya'da, alkol aldıktan sonra kendisini sokak ortasında jiletleyen ve kanlar içinde kalan şahıs, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Beyhekim Mahallesi Kazaruni Sokak'ta meydana geldi. Alkol aldıktan sonra sokağa çıkıp küfürler savuran Mustafa S. (32), elindeki jiletle de vücudunu kesmeye başladı. Kanlar içinde kalan ve kendisini jiletlemeye devam eden Mustafa S, olay yerine gelen polisin müdahale etmesine izin vermedi. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çeken Mustafa S, bir süre sonra yere çökerek sırt üstü yattı. 

Yattığı yerde de bir süre kendi kendine bir şeyler söyleyip küfür eden Mustafa S. yerden kalkamayınca ambulansa haber verildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılırken de küfür etmeye devam eden Mustafa S, sedyeye alındığı sırada gazetecilere, "Çekin çekin, iyi çekin" diye bağırdı. Ambulansa bindirilen Mustafa S, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2006 Perşembe 10:31:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?