6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Alt yapı çalışmaları tam gaz

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi alt yapı çalışmalarını hızlandırdı.

Karatay Belediyesi açılan asfalt sezonu ile birlikte ilk olarak Çimenlik Caddesi’nin asfaltını yeniledi. Köprübaşı, Menzil, Küçük Kumköprü, Bulgur İmam ve Küfe Caddesi ile bazı sokaklarda asfalt yenileme ve beton asfalt dökülmesi yapılacağı bildirildi.

Çimenlik Caddesi’nde yürütülen asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, önceden stok yapılan mıcır ve bitüm malzemelerinin hazırlanmasıyla asfaltlama çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını söyledi.

2009 yılı içerisinde Karatay’a yönelik çalışmaların biraz daha estetiğe yönelik olacağını dile getiren Başkan Hançerli, şehir merkezindeki ana arterler ve sokakların bu dönem içerisinde asfaltının yenileneceğini kaydetti.

Başkan Hançerli, tertuvar ve parke gibi fiziki yönden bozulan kaldırımların da bu dönem içerisinde yenileneceğini belirterek, “Hemşehrilerimiz güzel yollarda seyahat edecekler. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hemşehrilerimizin bozuk yollarda yaşamış olduğu sıkıntıları gidermiş olacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 16:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?