6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Altay'tan semt pazarına ziyaret

Konya’nın merkez Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Fatih Sultan Mehmet semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Beraberindekilerle birlikte semt pazarını gezen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pazarcı esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dinledi.

İlçede yaşayan herkesin yönetime katılması ve belediye hizmetleriyle ilgili fikirlerini beyan etmesi gerektiğini söyleyen Başkan Altay, “Seçimden önce pazar yerlerinde seçim gezileri yaparken her fırsatta hemşehrilerimizle birlikte olacağımıza söz vermiştik. Seçimden sonra bu güne kadar bu sözümüzü tuttuk ve bundan sonra da tutacağız. Halkımızla her fırsatta bir araya gelmeyi ve isteklerini dinlemeyi amaçlıyoruz. Ayrıca halkımızın belediye hizmetleriyle ilgili takdirlerini almak bizlere güç veriyor. Önümüzdeki dönemde vatandaşlarımızın belediye yönetimine daha sıklıkla katılmasını ve belediye-vatandaş işbirliğinin en üst seviyede sağlanmasını hedefliyoruz. Halkımızla el ele vererek Selçukluyu daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Başkan Altay, ilçedeki pazar alanlarının modern ve fonksiyonel hale getirileceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 19:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?