6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Amatör futbolculara fazla mesai

Konya'nın Beyşehir ilçesinde amatör küme süper grupta mücadele eden Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde forma giyen amatör futbolcular, ilçede ilk kez hayata geçirilen ücretli otopark uygulamasında mesai yapıyor.

Müsabakalardan geri kalan zamanlarında otopark görevlisi olarak çalışan futbolcular, ikinci antrenmanlarını bu şekilde yapıyor.

Konya Birinci Amatör Küme Süper Grup'ta mücadele veren Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde forma giyen amatör futbolcular, ilçe merkezinde ilk kez hayata geçirilen ücretli otopark uygulamasıyla çalışmaya başladı. Beyşehir Belediyesi Meclisi, son yıllarda Süper Grup'ta başarıdan başarıya koşan ve Konya'yı 3.Lige yükselme terfi müsabakalarında temsil eden ancak maddi sıkıntılarla boğuşan Beyşehir Belediyespor Futbol Kulübü'ne gelir kaynağını buldu.

Meclis kararının ardından bugünden itibaren uygulamaya konulan ücretli otopark uygulamasından elde edilen gelir Beyşehir Belediyesi tarafından futbol kulübünü ekonomik sıkıntılardan kurtaracak. Beyşehir Belediyespor Futbol Kulübü'ne gelirin yanı sıra trafik sorununa çözüm bulmak ve şehir merkezinde artan otopark ihtiyacına cevap verebilmek amacıyla başlatılan ücretli otopark uygulamasında kulüp bünyesinde forma giyen futbolcular da bulunuyor. Sezon içerisinde takımlarının başarısı için ter dökecek amatör futbolcular, müsabaka ve idman saatlerinin dışında formalarını çıkarıp yelek giyiyor ve otopark görevlisi olarak ter döküyor.

Beyşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Hamza Nergiz, Beyşehir Belediyesi'nin işletmeciliğini yaptığı ücretli otopark uygulamasının şehrin en hareketli alanı olan Anıt Meydanı ile bazı caddelerinde hayata geçirildiğini belirterek, "Otopark görevlisi olarak takımımızda forma giyen bazı futbolcularımız da bulunuyor. Bunlar, deyim yerindeyse ikinci idmanı ücretli otoparkta çalışarak yapıyor. Daha önce ekonomik sıkıntılar nedeniyle maaş veremediğimiz futbolcularımıza bu yöntemle kazanç da sağlamış olduk" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 18:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?