4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Amatör kulüplere malzeme yardımı

Konya Büyükşehir Belediyesi 35 amatör spor kulübüne spor malzemesi dağıttı. 

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törene, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Amatör Spor Külupleri Federasyonu Başkanı Mehmet Baykan, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Basın Sözcüsü Memduh Oğuz ve çok sayıda amatör sporcu katıldı. 

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'nın sanayi, tarım, kültür, tarih kenti olması yanında ayrıca spor kenti olduğunu belirterek, "Burada 35 kulübümüze malzeme yardımı yapıyoruz. Bu 35 kulübümüz için harcanan para büyük kulüplerimizin transfer ettiği futbolcunun bir yılda aldığı paranın yüzde biri bile değildir. Amatör spora daha büyük kaynaklar ayırmalıyız. Öyle olduğu takdirde bu sporcularımız bizleri daha çok başarılara görütürecekdir.

 Konya'da sporda yeni bir dönem başladı" şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından malzemeler kulüplere teslim edildi.
İha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2007 Perşembe 20:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bysuat IP: 85.105.219.xxx Tarih : 6.04.2007 08:59:17
Sayın büyükşehir belediye başkanım,spora destek vermeniz çok güzel ancak aynı duyarlılığı tramvay ulaşımınada vermenizi bir vatandaş olarak bekliyoruz..günde yüzbinlerce insanın toplu taşındığı tramvaylarda artık ayakta duracak,nefes alacak yer kalmadı..strest ve bunalımdayız!