6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Amatör maçta arbede!

KONYA'DA AMATÖR MAÇTA ARBEDE

Konya'nın Beyşehir ilçesinde oynanan amatör müsabakada, karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalınmasının ardından konuk takım kalecisi kendisine küfür edildiğini ileri sürerek tribünlere doğru yönelip tepki gösterince sahada tansiyon yükseldi, arbede yaşandı.

Beyşehir 75. Yıl Cumhuriyet Stadyumu'nda Konya 1. Amatör Küme Süper Gruba dahil Beyşehir Belediyespor ile Telekomspor arasında oynanan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı. Hakemin karşılaşmayı bitiren düdüğünün çalmasının ardından konuk takım kalecisinin kale arkasındaki tribünlere doğru yönelip seyirciye tepki göstermesi üzerine saha bir anda karıştı.

Öfkeli kaleciyi takım arkadaşları ile güvenlik güçleri kale arkasından uzaklaştırmaya çalışırken, tribünlerde bulunan bazı seyircilerin de sahaya inmesi üzerine arbede çıktı. Her iki takım oyuncuları ile güvenlik güçleri sinirli kaleciyi sakinleştirmeye çalışırken, bazı futbolcular arasında da artan gerilim kalecinin soyunma odasına götürülmesine kadar devam etti.

Karşılaşma sonrasında çıkan olaylar güvenlik güçleri ile araya giren yöneticilerin çabası ile daha da büyümeden önlendi.

KONYA'DA AMATÖR MAÇTA ARBEDE
KONYA'DA AMATÖR MAÇTA ARBEDE
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 15:24:04
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 15:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?