5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Amatör sporun en iyileri belirlendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Baykan, 2004 yılında amatör sporun en iyilerini belirlediklerini söyledi ve Futbol Federasyonu’nun 14 Aralık’ta Konya’da yapacağı toplantıyla ilgili bilgi verdi.

Konya ASKF’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Baykan, bu yıl 5.’si verilecek olan ödüllerin, Konya ASKF Yönetim Kurulu ve oluşturdukları jüri tarafından belirlendiğini belirtti. Baykan daha sonra, ödüle layık bulunan isimlerin şunlar olduğunu açıkladı:
"Faik Özköksal Onur Ödülü: Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuk Yelli Onur Ödülü: TSYD Konya Şube Başkanı Sabit Horasan, Recep Kum Onur Ödülü: Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Konya ASKF Özel Ödülleri: Yusuf Ecevit ve Konya Eczacılar Odası Başkanlığı, Amatör Spora Hizmet Ödülleri: Ramazan Efe ve Ahmet Dalkıran, 2004 Yılı Hizmet Ödülleri: Yılın En İyi Hakemi Ergun Deveci ve Yılın En İyi Antrenörü Mehmet Şafakçı, Yılın En İyi Takımı Konyaspor Altyapısı, Yılın En İyi Futbolcusu Abdullah Bayraktar, Yılın En İyi Atleti Senem Eser, Yılın En İyi Bisikletçisi Mustafa Özünal, Yılın En İyi Bilardocusu İsmail Yaşin, Yılın En İyi Cimnastikçisi Cemre Arabacıoğlu, Yılın En İyi Judocusu Ayşe Mutlu, Yılın En İyi Güreşçisi Atilla Güzel, Yılın En İyi Karatecisi Fatma Taşbaşı, Yılın En İyi Haltercisi Sibel Özkan, Bedensel Engelliler Ferhat Çıkmaz, Yılın En iyi Taekwondocusu Ayşe Sarı, Yılın En İyi Kick-Boksçusu M.Ali Acart".

TFF’nin Aralık ayında yapacağı toplantı ile ilgili de bilgiler veren Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Baykan, "Yönetim Kurulu üyeleri 14 Aralık’ta Konya’da olacak ve Hilton Otel’de toplanacağız. Federasyon üyeleri, sadece toplantı amacıyla ilk defa Anadolu’da biraraya geliyor. TFF Başkanı Levent Bıçakçı ve üyelerimiz, toplantıdan sonra sentetik mini bir çim sahanın açılışını yapacak ve sema gösterilerini izleyecek" dedi.

konya
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 13:48:58
Güncelleme :7 Aralık 2004 Salı 15:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?