6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Ambulans kaza yaptı: 6 yaralı


KONYA'da yaralı taşıyan ambulansın otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Yaralılar, başka ambulanslarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay,Karatay İlçesi Mevlana Caddesi Fetih Kavşağı'nda meydana geldi. Konya acil servis merkezine ait Ali Ünver'in kullandığı 42 NG 816 plakalı ambulans, duvardan düşmesi sonucu yaralanan 48 yaşındaki Aliye Bütün ve hafif şekilde yaralanan Nazif Kaymak’ı almak için Karapınar İlçesi'ne gitti. Burada yaralıya ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, yaralıları Konya Numune Hastanesi'ne götürmek için yola çıktı.

Ünver'in kullandığı ambulans, kavşakta Fetullah Bakır (35) yönetimindeki 42 VT 719 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan ambulans şoförü Ali Ünver, duvardan düşmesi sonucu yaralı olarak Karapınar İlçesi'nden aldığı Aliye Bütün (35) ve Nazif Kaymak (9) ile küçük çocuğun yanında bulunan annesi Zehra kaymak (37), otomobilde bulunan Mustafa Efe (82) ve Fetullah Bakır (35) ambulanslarla Konya’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 09:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?