3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Ambulansın çarptığı çocuk öldü

Konya'da bir ambulansın çarparak ölümüne neden olduğu ilköğretim okulu 9. sınıf öğrencisi Vesile Ekinci, ailesi ve arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. 

Alınan bilgiye göre, dün merkez Meram İlçesi Beyşehir Caddesi Şeker İlköğretim Okulu önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen Şeker İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Vesile Ekinci, Ali G.'nin (42) kullandığı Çumra Devlet Hastanesine ait 42 J 1480 plakalı ambulansın çarpması sonucu ağır yaralandı. Aynı ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 9 yaşındaki Vesile Ekinci, doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
 
Vesile'nin çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirten Şeker İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ali Aksoy, "Böyle üzücü olayların yaşanmasını istemiyoruz. İnşallah en kısa sürede gereken yapılır. Çok üzüldük" dedi. 

Vesile Ekinci'nin cenazesi bugün ailesi, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından Musalla Mezarlığı'na defnedildi. Ekinci ailesinin yakınları cenaze töreninde fenalık geçirdi. 

Öte yandan, Şeker İlköğretim Okulu önüne toplanan öğrenciler ve velileri yaya geçidi yapılması için eylem yaptı.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 18:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
servet çelik IP: 88.230.35.xxx Tarih : 29.12.2006 17:10:57
esile ekinciye Allah'tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diliyorum. saygılarımla...