6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Amca katili adliyeye sevk edildi

Konya'da amcasını öldüren katil zanlısının, olayın amcasının ve kendisinin farklı zamanlarda birlikte yaşadıkları kadından dolayı meydana geldiğini itiraf ettiği öğrenildi. Katil zanlısı yeğen, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Dün gece, merkez Meram ilçesi Büyük Aymanas Mahallesi Doktor Ahmet Özcan Caddesi Zafer İlköğretim Okulu önünde Cafer Nur (34) ile yeğeni 33 yaşındaki S.N, her ikisinin de birlikte olduğu bir kadın yüzünden kavga etti.

Kavgada sopayla başından yaralanan S.N, yanında bulundurduğu özel yapım bir bıçakla, amcasını kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan amca Nur, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından yakalanan katil zanlısı yeğen S.N. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından sorguya alındı.

S.N'nin ifadesinde, "Öldürmek için bıçağı vurmadım, kendimi korumak için yaptım ve öldüğünü de bilmiyordum. Sonradan öğrendim" dediği öğrenildi. Öte yandan, zanlı S.N'nin, amcasının tekrar aynı kadınla birlikte olmaya başladığını, bu nedenle kendisine çok sayıda tehdit mesajı attığını, olaydan önce de bunu konuşmak için bir araya geldiklerini ifade ettiği öğrenildi Zanlı poliste ifadesi tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 17:17:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?