6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Anne ve babasının kaderini paylaştı

Konya'da Seviye Belirleme Sınavı'nın (SBS) heyecanını atmak için bisikletiyle gezmeye çıkan 14 yaşındaki çocuk, kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. 10 yıl önce de annesiyle babasını trafik kazasında kaybeden ve başka bir aileye evlatlık verilen çocuğun, tatilini yaptığı Antalya'dan SBS sınavı için Konya'ya geldiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Meram Yeni Yol'da meydana geldi. Mehmet Katırcı İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi olan Ali Sandallı (14), SBS sınavına girmek için tatilini yaptığı Antalya'dan Konya'ya geldi. Sınav heyecanını atmak için Kirazli Mahallesi Barak Sokak No 6'daki evinden bisikletiyle dolaşmaya çıkan Ali Sandallı, M.İ. (45) idaresindeki 34 YA 1332 plakalı temizlik kamyonunun altında kalarak can verdi. Kazadan sonra temizlik kamyonu şoförü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.


SBS sınavına giremeden geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Sandallı'nın kaderi öz anne ve babasıyla aynı oldu. 4 yaşındayken anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Ali Sandallı, yerleştirildiği Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlatlık alındı. 10 yıl boyunca Ali'yi kendi çocukları gibi büyüten yeni ailesi, çocuklarının ölüm haberi üzerine geldikleri olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Büyük üzüntü yaşayan anne ve baba yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Ali Sandallı'nın cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

..
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 12:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?