6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Annesi gibi ilaç içerek öldü

ANNESİ GİBİ İLAÇ İÇEREK ÖLDÜ

Konya'da 2 yaşındaki bir çocuk, amcasının evindeki tarım ilaçlarından içerek hayatını kaybetti. Küçük Muhammet'in annesinin de aynı şekilde ilaç içerek öldüğü öğrenildi.

Olay, merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Mihman Sokak No 6'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amcası Cemil ile yengesi Perihan Koçak'ın baktığı 2 yaşındaki Muhammet Koçak, evin oturma odasında bulunan tarım ilacını bilmeden içti. Koçak ailesi, yeğenlerinin yerde yattığını görünce durumu fark ederek ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamadı. Polis olay yerinde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

ANNESİ DE TARIM İLACINDAN ÖLMÜŞ

Öte yandan, Muhammet henüz 6 aylıkken annesi Şadiye Koçak'ın da benzer şekilde tarım ilacı içerek hayatını kaybettiği, baba Menderes Koçak'ın olayın ardından çocuklarını ağabeyine teslim ettikten sonra İstanbul'a gittiği öğrenildi. Kimsenin ilgilenmemesi sonucu Muhammet ve ablası Meltem'in nüfusa kaydının olmadığı ortaya çıktı.

Kardeşi Muhammet'in ölümünden habersiz olan 3 yaşında Meltem de, polisler olayın yaşandığı eve gelince yakınlarıyla dışarı çıktı. Burada yakınlarının ilgilendiği Meltem, "Kardeşin hastalandı, hastaneye gittiği geri gelecek" demesi üzüntüyü iki kat arttırdı.

16 çocuğu olan ve bunlardan 7'sini evlendiren dede Adil Koçak da (50), "Kaç torunum var sayısını bilmiyorum ama hepsi benim başparmağım gibi. Şimdi en çok ben üzülürüm. Ben oğluma demiştim, çocukları yurda verelim diye ama beni dinlemediler. Kendisi İstanbul'a gitti, çocuklar burada kaldı, nüfus kayıtları bile yok. Muhammet'imin annesi de aynı şekilde tarım ilacı içerek ölmüştü" dedi. Küçük Meltem'e yetkililerin devreye girerek sahip çıkılması bekleniyor.

ANNESİ GİBİ İLAÇ İÇEREK ÖLDÜ
ANNESİ GİBİ İLAÇ İÇEREK ÖLDÜ
ANNESİ GİBİ İLAÇ İÇEREK ÖLDÜ
ANNESİ GİBİ İLAÇ İÇEREK ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 14:48:04
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 15:10:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?