7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Annesine kavuşamadan öldü

ANNESİNİN EVİNE 200 METRE KALA ÖLDÜRÜLDÜ

Konya'da çalıştığı inşaattan izin alarak ziyarete gittiği annesinin evine 200 metre kala trafikte tartıştığı sürücü tarafından bıçaklanarak öldürülen genç gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dün Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi'nde yürüyen Emrah Gündoğan (24) yolun karşısına geçerken yavaş yürüdüğü iddiasıyla, otomobiliyle seyir halinde olan Ali İhsan D. (47) tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Ali İhsan D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, inşaat işçisi Gündoğan'ın cenazesi Konya Numune Hastanesi Morgu'ndan alınarak Musalla Mezarlığı'na getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından Gündoğan'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Ayakta durmakta güçlük çeken anne Songül

Gündoğan ile ölen gencin eşi Fahriye Arıkeken, Emrah'ın mezarının üzerine toprak atıp, gözyaşı döktü.

EŞİNE RESMİ NİKAH KIYACAKTI

6 ay önce sevdiği kızı kaçırarak dini nikahla evlenen ve resmi nikah hazırlığı yapan inşaat işçisi Gündoğan'ın, eşini annesinin yanına gönderdiği ve kendisinin de iş yerinden izin alıp yola çıktığı sırada annesinin evine 200 metre olayın yaşandığı öğrenildi.

Emrah Gündoğan'ın amcası Mehmet Gündoğan, ortada hiçbir şey yokken yeğeninin öldürüldüğü belirterek, "İşten izin alarak erken gelen ve annesini ziyarete doğru giden yeğenim, yoldan geçen bir sürücü tarafından bıçaklanarak öldürüldüğünü öğrendim. Nasıl bir adalet anlamadım. O annesini göremeden öldü, annesi onun mezarını gördü. Yeni evlenen yeğenimin hakkını sonuna kadar arayacağız, katilin en ağır cezayı almasını istiyoruz" dedi.

ANNESİNİN EVİNE 200 METRE KALA ÖLDÜRÜLDÜ
ANNESİNİN EVİNE 200 METRE KALA ÖLDÜRÜLDÜ
ANNESİNİN EVİNE 200 METRE KALA ÖLDÜRÜLDÜ
ANNESİNİN EVİNE 200 METRE KALA ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 12:18:05
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 12:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?