6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Arkadaşların bira kavgası kanlı bitti

Konya'da birlikte alkol alan arkadaşlar arasında bira meselesi yüzünden çıkan kavgada 3 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Olay, saat 01.30'da merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Hacıçay Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, biraraya gelerek alkol almaya başlayan 6 arkadaş arasında şişede az kalan birayı içme meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Sözlü tartışmanın ardından birbirlerine küfür ederek kavga etmeye başlayan arkadaşlardan İ.Y. (19), kardeşi Ş.Y. (24) ile H.K. (28) darp edildikten sonra bıçaklandı. Kulağından ve bacağından yaralanan İ.Y. olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diğer yaralılar Ş.Y. ile H.K. ise ambulansa binmeyi reddetmeleri üzerine polis aracıyla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan çıkan kavgada H.K'ye ait olan otomobilin arka camına zarar verildi. Olaydan sonra kavgaya karıştıkları belirlenen M.Ç. (26), M.A. (26), A.Ş. (27), Ş.Y. ile H.K. polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 10:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kayhan sağıroğlu IP: 88.232.174.xxx Tarih : 9.05.2008 17:27:22

alkol malesef şişede durduğugibi durmuyor kişiyi hareketlendiriyor bu tür kavgalar olmasa iyi ama maalesef gençler bunu hep yapıyor sonuçta hastanade bitiyor yazık