4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Arkadaşlarını bıçaklayıp sokağa attılar

Konya'da 2 kişi, alkol alıp sohbet ettikleri arkadaşlarını kavga edip bıçakladıktan sonra sokağa atıp ambulans çağırdı. Olay yerinde bulunan 2 kişinin, bıçaklama olayını gerçekleştirdiğini polis ortaya çıkardı.
İddiaya göre, merkez Karatay İlçesi İstanbul Caddesi Sırçalı Mescit yanı No 3'te ikamet eden Yakup U. (32) ile Durmuş D. (31) ve Ahmet K. (47) birlikte alkol almaya başladı. Bu sırada Yakup U. ve Durmuş D. ile Ahmet K. arasında tartışma çıktı. Aşırı derecede alkollü oldukları belirtilen 3 arkadaş arasında çıkan tartışmanın ardından Durmuş D. ile Yakup U., gece saat 01.00'e kadar beraber eğlendikleri arkadaşları Ahmet K.'yı 4 ayrı yerinden bıçaklayarak sokağa attı ve 112 Acil Servisi arayarak, "Yerde bir yaralı yatıyor" şeklinde ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ambulans yaralı Ahmet K.'yı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırırken, olay yerinde bulunan 2 arkadaş polise, şahsı kendilerinin bıçaklamadığını, yolda yaralı gördüklerini söyledi. Şahıslara inanmayan polis, yaptığı araştırmada olay yerinde kanlı bıçağı otomobil altında bulurken, şahısların alkol aldıktan sonra arkadaşlarını bıçakladığını tespit etti. 

Olayla ilgili 2 arkadaş gözaltına alındı. Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet K.'nın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 11:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?