6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Asfalt çalışmalarına devam...

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları sürüyor.

Asfalt sezonunun açılması ile birlikte çalışmalarına başlayan Ereğli Belediyesi, bozulan yollarda yama asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlarken Çimenlik Caddesini yeni asfaltla kaplıyor.

Ereğli Belediye Başkan vekili Selami Günay, başkan yardımcıları Fethi Ertekin ve Vehbi Arık asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan vekili Selami Günay, seçimlerden önce verilen sözlerin yerine getirilmeye başlandığını söyledi

Günay, "Seçimlerden önce ne söz vermişsek bunları gerçekleştireceğiz. Bugün itibariyle asfalt çalışmalarımız başlamıştır ve Çimencik Caddemizin asfaltı yapılmaktadır. Bin 400 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde olan bu yolumuz işlek bir yol ve yollardaki ağaçların üzerindeki tozlardan da bunu görüyoruz. İnşallah bugün çalışmalarımızı burada sürdüreceğiz, yarın ise Sanayi Sitesi içerisindeki 500 Evler yolunu Adana yoluna bağlayan ana yolu ve Konya Sokağı asfaltlayacağız. Ereğli için ne gerekiyorsa yapacağız, Çünkü Ereğli'mize hizmet için geldik, hizmet için varız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 13:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?