7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Aşırı hız kaza getirdi!

TAKLA ATAN OTOMOBİLDEN YARA ALMADAN ÇIKTI

Konya'da aşırı hız sonucu yoldan çıkan otomobiliyle takla atarak tramvay yoluna uçan ehliyetsiz sürücü, kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Polisevi karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otogar istikametinden kent merkezi yönüne giden Lütfi D. (19) idaresindeki 42 SA 474 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıktı. Bu sırada kaldırıma çarparak takla atmaya başlayan otomobil, tramvay yoluna uçarak ters devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Lütfi D, olay yerinde toplanan vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı.

Kazadan burnu bile kanamadan kurtulan Lütfi D., kazanın şokunu bir süre üzerinden atamadı. Takla atan otomobilden çevreye fırlayan araç parçaları park halindeki 42 APZ 95 plakalı otomobile de isabet ederek zarar verdi. Polislere frene bastığını ancak tutmadığını daha sonra da kayarak tramvay yoluna uçtuğunu söyleyen Lütfi D.'nin alkollü olmadığı ancak ehliyetinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süre tramvay seferleri yapılamazken, olay yerine çok sayıda meraklı vatandaş toplanarak gelişmeleri takip etti. Bazı vatandaşların ise cep telefonlarıyla kaza yapan aracı kaydettikleri görüldü. Ehliyetsiz sürücü Lütfi D, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Bir süre kapanan tramvay yolu ise otomobilin bulunduğu yerden kaldırılmasıyla tekrar açıldı.

TAKLA ATAN OTOMOBİLDEN YARA ALMADAN ÇIKTI
TAKLA ATAN OTOMOBİLDEN YARA ALMADAN ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 09:45:03
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 11:41:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus emre büyükbayram IP: 85.110.144.xxx Tarih : 17.02.2010 22:51:32

Orda vatandaşlar değil kendi çabası ile çıktı arabadan hiç bir vatandaş lütfi d. ye mudahale etmedi.