6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Aşırı hız kaza getirdi

TEMİZLİK KAMYONUNA ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ YARALANDI

Konya'da üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobilin, temizlik kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 23.30'da merkez Selçuklu ilçesi Konya-Ankara karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Takı (23) idaresindeki 42 KG 564 plakalı otomobil, yol temizlemesi yaparken Çakırlı Caddesi'ne dönen Selçuklu Belediyesi'ne ait Turan Karakoç (40) idaresindeki 42 O9 122 plakalı kamyona arkadan çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtilen kaza sonrası olay yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada sürücü Ali Takı, Yasin İzin, (23), Elif Kiz (20) ile

Esra Doğruluk (20) yaralandı. Ayağı kırılan ve otomobilde sıkışan sürücü ile ağır yaralanan Yasin İzin için itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık görevlileri tarafından otomobil sürücüsü ve arkadaşı bulundukları yerden çıkarılarak ambulansa taşındı. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri oldukları öğrenilen yaralılardan Ali Takı ile Yasin İzin Konya Numune Hastanesi'ne, diğer iki yaralı ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Büyük

çapta maddi hasarın meydana geldiği kazada temizlik aracının sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kontrollü bir şekilde sağlanan trafik akışı araçların bulunduğu yerden kaldırılmasıyla normale döndü.

Bu arada kazanın meydana geldiği yerde yola saçılan araç parçaları, belediyeye ait başka bir temizlik aracıyla temizlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TEMİZLİK KAMYONUNA ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ YARALANDI
TEMİZLİK KAMYONUNA ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ YARALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 09:35:03
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 10:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?