6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Avcılar, av sezonunu açtı

Konya’nın önemli av merkezleri arasında yer alan Beyşehir İlçesi’nde avcılık faaliyetinde bulunan avcılar yeni avlanma sezonunu şenlik programı ile açtı.

Beyşehir Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü tarafından 2009-2010 yılı av sezonu açılış şenliği Beyşehir-Şamlar Köyü yolu üzerinde bulunan Kırmataş mevkisinde gerçekleştirildi. Şenlikte konuşan Beyşehir Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Mustafa Güler, bu yıl ilkini düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Beyşehir’de bundan sonraki hedeflerinin ilçeye bir atış poligonu kazandırmak olduğunu dile getiren Güler, bunun için de dernek olarak gerekli girişimi başlattıklarını söyledi.

Protokol konuşmalarının ardından davetlilere yemek ikramında bulunulurken amatör ve profesyonel kategorilerde ödüllü trap atışları da düzenlendi. Huğlu beldesindeki poligonda gerçekleştirilen atışlar sonunda profesyoneller kategorisinde birinciliği Soner Güler, ikinciliği Mehmet Tüfekçi ve üçüncülüğü Ömer Ekici kazandı. Amatörlerde ise Mehmet Tarip birinci, Hamza Aslan ikinci, Ömer Yörük üçüncü oldu.

Av sezonu şenliğine Beyşehir Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Taner Başpınar, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Sami Beydilli, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kocagöz, Beyşehir’in il genel meclis üyeleri, çevre beldelerin belediye başkanları ile çok sayıda avcı katıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 17:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?