6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Avşar kızına MHP'den sert tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı üyeleri, Hülya Avşar'ın şehit anneleri ile terör örgütü üyelerinin annelerini bir araya getirme projesine sert tepki gösterdi.

MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel ve MHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Coşkun, Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Coşkun, Güneydoğu'da yaşanan iki terör olayından dolayı büyük üzüntü içinde olduklarını belirterek, "Terör mü, savaş mı bilemiyoruz ama terör ise yetkililerimizin çok acil tedbirler almasını, şayet savaş ise sınırlarımız dışındaki düşmana tam manasıyla engel olunmasını istiyoruz. Hemen hemen her gün yaşanan terör olaylarını biz anneler olarak artık görmek istemiyoruz. Evlatlarımızı biz bu vatan için yetiştiriyoruz. Okusunlar, eğitim alsınlar, iyi bir insan olsunlar diye yetiştiriyoruz. Evimizden dualarla gönderdiğimiz evlatlarımızın artık acı haberlerini duymak istemiyoruz" dedi.

Bir gazetecinin, Hülya Avşar'ın programına şehit anneleri ile terör örgütü mensuplarının annelerini çıkarma projesiyle ilgili sorusu üzerine MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, "Bence öncelikle herkes kendi işine baksın. Sanatçı, topluma yön veren, örnek olan insandır. Ama kimse unutmasın Türkiye Cumhuriyeti'nin belli dinamikleri ve gelenekleri vardır. Kim olursa olsun bunların dışına çıkılmamalıdır. Son terör saldırılarıyla birçok eve ateş düştü, yürekler yandı. Bu sanatçının sözleri safsatadan ibarettir. Bu tür safsata açıklamalarla kimsenin aklını karıştırmaya gerek yok" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 14:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?