2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Ayakkabı için katil olacaktı

KONYA'da bir apartmandaki dairenin önünden ayakkabı çalmak isteyen 25 yaşındaki Kenan A., kendisini yakalayan ev sahibi 44 yaşındaki Süleyman Ünal'ı başından bıçakla yaraladı. Ünal, hastaneye kaldırılırken, kaçan Kenan A., polis tarafından arkadaşıyla birlikte yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Karatay İlçesi Akif Paşa Mahallesi Araplar Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Poliste hırsızlıktan 30 kaydı bulunan Kenan A., 4'üncü kattaki dairenin önündeki ayakkabıları çalmak istedi. Bu sırada dışarıdan ses geldiğini duyan ev sahibi Süleyman Ünal, kapıyı açınca Kenan A. ile karşılaştı. Çıkan kavgada, Kenan A., Ünal'ı başından bıçakla yaraladı. Ünal, kanlar içinde kalırken Kenan A. da kaçtı.

'NE BIÇAKLAMASI? YEDİĞİMİZ DAYAĞA BAKSANA'

Süleyman Ünal'ı yaralayarak olay yerinden kaçan Kenan A., verilen eşkal doğrultusunda Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından evin yakınlarında buluştuğu hırsızlıktan kaydı bulunan arkadaşı Halil G. ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan ve apartmandan kaçarken merdivenlerden yuvarlandığı için yüzünden yaralandığı iddia edilen Kenan A., gazetecilerin 'Siz mi bıçakladınız?' sorusuna, "Ne bıçaklaması? Ben mi bıçaklamışım. Yediğimiz dayağa baksana" diye karşılık verdi.

Başından yaralanan Süleyman Ünal ise polise verdiği ilk ifadesinde, "Evde oturuyordum. Sesler üzerine kapının deliğinden dışarı baktım. Şüpheliyi görünce kapıyı açıp yakaladım. Bir süre boğuştuk. Şüpheli beni başımdan bıçaklayıp kaçtı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2013 Cumartesi 13:22:20
Güncelleme :21 Ağustos 2013 Çarşamba 13:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?