6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Aynı takımda ter döküyorlar

BABA OĞUL AYNI TAKIMDA TOP KOŞTURUYOR

Konya'da amatör ligde mücadele eden Özdağspor'da aynı formayı giyen baba-oğul takımının başarısı için birlikte ter döküyor.

Konya 2. Amatör Küme B Grubu'nda mücadele veren Özdağspor'un bu sezon kadrosunda yer alan baba oğul futbolcular birlikte top koşturuyor.

Bu sezonun ilk maçında İhsaniye Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen Özdağspor'da ilk kez aynı kadroda yer alan baba oğul da takımının başarısı için ter döktü. Karşılaşmayı Özdağspor 4-1 kaybetti.

Konya Atatürk Stadyumu içerisindeki 3 nolu sahada oynanan karşılaşmada oğluyla birlikte aynı formayla mücadele veren baba Hüseyin Özdemir, ailece futbolu çok sevdiklerini belirterek, "Konya futboluna uzun yıllardan beri hizmet etmeye çalışıyorum. Tam anlamıyla amatör bir düşünceyle hareket ettiğimi söyleyebilirim. Futbolda para kazanmaktan ziyade herhangi bir çıkar gözetmeksizin mücadelemi devam ettirmekteyim" dedi.

Babasıyla aynı formayı giyen oğlu Ziya Özdemir ise, "Futbolu babam gibi ben de çok seviyorum. İlerleyen zaman diliminde neler olur bilinmez ama şu anda amatör olarak takımımıza katkı sağlamaya çalışmaktayım. İnşallah bu yıl Özdağspor'un 1.küme özlemini babam, ben ve diğer arkadaşlarım hep birlikte dindireceğiz. Fair-play çerçevesinde centilmence bir sezon geçmesini diliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 13:41:00
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 14:47:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?