6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Ayrancı'dan Hadim'e dev projeler

Konya'nın Hadim İlçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mürsel Ayrancı, seçilmeleri halinde devlet yatırımlarının gelmesi ile ilçeyi harekete geçireceklerini söyledi.

Bağımsız aday Mürsel Ayrancı, Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, 1989-1999 yılları arasında ilçede belediye başkanlığı görevinde bulunduğu hatırlatarak, 10 yıllık sürede yaptığı hizmetleri anlattı.

Kanalizasyon, asfalt gibi öncelikli görevlerin yanı sıra Hadim'in belediye oteline kavuştuğunu, meslek yüksek okulu kurulduğunu ve bir çok devlet yatırımının yapıldığını kaydeden Ayrancı, "Biz Hadim'e hizmet ederken tarihini, kültürünü, ekonomisini, imarını, ulaşımını, maneviyatını ve tanıtımını esas aldık. Bunları kalkınmada temel unsurlar olarak gördük. Bu değerlere bağlı kalarak hizmetler ürettik. Gelişen ve değişen dünyada daha güzel, daha modern ve daha gelişmiş bir Hadim için yapmamız gereken çok iş var" dedi.

Halktan gelen istek üzerine bağımsız belediye başkan adayı olduğunu hatırlatan Mürsel Ayrancı, göreve gelmesi halinde belediye hizmetleriyle Hadim'in ismini yeniden duyuracağını ifade etti. Ayrancı, "Hadim organik pazarının kurulmasını sağlayacağız. Konut projeleri ile konut sorununu çözeceğiz. İlçemizde Anadolu ve Fen Lisesi yapılmasını, yüksek okulun da fakülteye dönüştürülmesini sağlayacağız. Meslek kursları düzenleyeceğiz, 1998 yılında programa aldırdığımız huzurevinin yapılmasını gerçekleştireceğiz. Hz. Hadimi araştırma enstitüsünü mutlaka kuracağız. İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden kalkınmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Mürsel Ayrancı, projeleri hayata geçirmek için Avrupa Birliği hibe fonlarından yararlanacaklarını ve 23 Mart'ta Hadim'de düzenleyeceği mitingle seçmenlerle buluşacağını sözlerine ekledi

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 15:56:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?