6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Aysel Can'a ödül

Temmuz ayında Slovakya'da yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 63 kiloda Avrupa 3.'sü olan Aysel Can, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü (GSİM) Haşim Eğer'i makamında ziyaret etti.


Antrenör Turgay Karabulut ve Güreş İl Temsilcisi Mustafa Sarı ile birlikte Aysel Can'ı kabul eden Haşim Eğer, Aysel Can'ın aldığı başarının kendilerini gururlandırdığını ve mutlu ettiğini belirterek, "Spor işinde un, şeker ve yağ hazırdır. Önemli olan bunlardan iyi bir tatlı çıkarabilmektir. Sporcularımız da antrenörleri ve teknik ekiple birlikte sıkı bir çalışma dönemi geçirerek Avrupa ve dünyada önemli başarılara imza atıyor. Biz de devlet olarak bu sporcularımıza elimizden gelen desteği vermeye
çalışıyoruz" dedi.

Avrupa 3.'sü Aysel Can ise, daha yolun çok başında olduğunu ve daha önünde uzun yıllar olduğunu belirterek, hedefinin Avrupa ve dünya şampiyonu olmak ve altın madalya kazanıp Türkiye'nin ismini dünyaya duyurmak olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Konya GSİM Haşim Eğer, Avrupa 3'ncüsü olan Aysel Can'a eşofman ve spor ayakkabı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 18:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selim yılmaz IP: 88.252.235.xxx Tarih : 7.08.2008 19:09:34

bu kızımız ve antrenörü turgay karabulut uzun çalışmaları sonucu bu başarıyı yakalamışlardır.kendilerini tebrik ederiz toplum veya kişiler olarak başarı geldiği zaman yanlarındayız,diğer zamanlar niye bu insanları hatırlamyız.dertlerini isteklerini sormayız başarıdan sonrmı hatırlamak gerekir.bu sporcularımızı canı yürekten kutlar başarılarının devamını dilerim helel olsun herşey onlara layıktır.