6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Azeri oryantale kıskançlık işkencesi!

Konya'da kıskançlık krizine giren bir kişi, oryantallik yapan Azeri uyruklu sevgilisini darp edip bacağından bıçakladıktan sonra evini ateşe verip kızıyla birlikte ölüme terk etti. Kızıyla birlikte komşularına sığınan yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Mahallesi Hidayet Sokak numara 2 kat 5'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, restoranda oryantallik yapan bir kız çocuğu annesi Azeri uyruklu Gülcamal E. (37), birlikte yaşadığı bir barda çalışan B.A. ile kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı.

İddiaya göre gece saatlerinde cep telefonuyla biriyle konuşan Gülcamal E.'ye kimin aradığını soran B.A., "Müşterilerimden biri" cevabını aldı. Bunun üzerine çılgına dönen B.A., sevgilisini tekme tokat dövmeye başladı. Kavga sırasında diğer odada uyuyan Gülcamal E.'nin 12 yaşındaki kızının işitme engelli olması nedeniyle gürültüyü duymadığı öğrenildi. Alkollü oldukları belirtilen ikili arasında çıkan kavgada öfkesi dinmeyen B.A., darp ettiği sevgilisini mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla bacağından bıçakladı.

B.A., yaraladığı sevgilisinin evini ateşe verdikten sonra kızıyla birlikte ölüme terk edip olay yerinden kaçtı. Gülcamal E., diğer odada uyuyan kızını kaldırdıktan sonra 5 kat aşağıya inerek komşularından yardım istedi. Apartman sakinleri, Gülcamal E.'yi kapıcı dairesine aldıktan sonra itfaiyeye, polise ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, apartmanda şüpheli B.A.'nın olma ihtimaline karşın arama yaptı. Aldığı darbelerle yaralanan Gülcamal E., sağlık görevlilerinin gelmesiyle sedyeyle ambulansa taşındı. Yaralı kadın, apartmandan çıkarıldığı sırada kızını sayıklayarak yanına gelmesini istedi. Gülcamal E., ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Apartmanın 5. katında çıkan yangına ise, itfaiye yangın merdivenini uzatarak müdahale etti. Yangın, yaklaşık 25 dakikada tamamen söndürüldü. Bu sırada son kattaki dairede kalan 3 öğrenciden haber alınamaması üzerine dumandan zehirlenmiş olabilecekleri endişesiyle polis ekipleri, savcılık talimatıyla daireye yangın merdiveninden girdi. Evde yapılan aramada polis kimseyi bulamadı.
Bu arada, olaydan sonra otomobille kaçan şüpheli B.A.'yı bölgede araştıran polis ekipleri, bir ara hareketli dakikalar yaşadı.

Şüpheli bir otomobilin dur ihtarına uymaması üzerine yaşanan kovalamacada, kaçan şahsın aranan kişi olmadığı anlaşıldı. Hastanede tedavi altına alınan Gülcamal E.'nin bacağında bıçak izine, vücudunda ve yüzünde şişlik ve çok sayıda morluk izlerine rastlandı. Polis, evde yaptığı aramada olayda kullanıldığı sanılan suç aleti bıçağa el koyarken, kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 15:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?