6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Baba yadigarını vermek istemedi

(ÖZEL HABER) ALKOLLÜ ŞÜPHELİNİN BABA YADİGARI ARABASI POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI

Konya'da bir evin kurşunlanması olayının ardından şüpheli olarak yakalanan alkollü genç, baba yadigarı olduğunu söylediği otomobilini vermek istemeyince polise zor anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, saat 02.30'da merkez Karatay ilçesi Karaman caddesi üzerinde bulunan bir eve, içinde 3 kişinin bulunduğu otomobilden ateş açıldı.

Ev sahiplerinin ihbarı üzerine harekete geçen polis, verilen eşkal doğrultusunda çalışma başlattı. Şüphelilerin 42 plakalı eski model mavi bir otomobille kaçtıklarının belirlenmesi üzerine bölgede geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan aramalar sonunda kurşunlama olayına karıştığı öne sürülen 42 AR 278 plakalı otomobil, Gazanfer mahallesinde, sebze pazarında park halindeyken bulundu.

Otomobilde alkollü Gökhan A. (21) ile Numan B. (18), polisler tarafından araçtan indirildi ve güvenlik gerekçesiyle bunların elleri kelepçelendi. Otomobilde ve çevrede yapılan incelemede, olayda kullanıldığı sanılan kuru sıkıdan bozma silah, bir bahçeye atılmış şekilde bulundu. Aşırı alkollü Gökhan A. ve arkadaşı, olayın şüphelileri olarak gözaltına alındı. Polis aracına bindirilmek istenen Gökhan A. arabasının çekilmesine engel olmak için anahtarın kendisine verilmesini isteyerek polise zor anlar yaşattı. Otomobilinin babasından yadigar kaldığını söyleyerek polisle pazarlık yapmaya kalkışan şüpheli, arabasının anahtarını alabilmek için uzun süre dil döktü. Israrla polislerden arabasının anahtarını isteyen alkollü genç, ayağını kapının arasına koyarak polisleri uğraştırdı.

Şüphelinin taşkınlığı sürdürmesi üzerine polis, anahtarı vermeye karar verdi ancak yapılan aramada anahtarın polislerde olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine cebine bakılmasını isteyen şüpheli şahsın cebini kontrol eden polis, hem anahtarı buldu hem de bir adet kuru sıkı mermi ele geçirdi. Anahtarını alarak tekrar cebine koyan alkollü genç, bu sefer de anahtarının otomobile bırakılmasını isteyince polislerin sabrını taşırdı. Bir polisin elini tutarak cebine koyduğu anahtarı çıkarmasını isteyen Gökhan A. polis aracına binmemekte yine diretince bu sefer kollarından tutularak zorla araca bindirildi. Polis aracında da rahat durmayan Gökhan A., arkadaşı Numan B. ile birlikte sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü. Hastane çıkışında da taşkınlığını sürdüren şahıslar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüler.

Polis, kurşunlama olayına karıştığı belirtilen 3. kişiyi de bulmak için çalışma başlattı.

(ÖZEL HABER) ALKOLLÜ ŞÜPHELİNİN BABA YADİGARI ARABASI POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI
(ÖZEL HABER) ALKOLLÜ ŞÜPHELİNİN BABA YADİGARI ARABASI POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI
(ÖZEL HABER) ALKOLLÜ ŞÜPHELİNİN BABA YADİGARI ARABASI POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 12:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?