2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Babanın da cesedi bulundu

Konya'da Sille Baraj Göleti'nde cesetleri bulunan 2 kız çocuğunun kayıp olan babalarının cesedine de ulaşıldı.

Konya'da ''Parka gidiyoruz'' diyen babalarıyla birlikte evden çıkan 2 kız çocuğunun cesedinin bulunmasının ardından baba Ali Pay'ın cesedine de dalgıçlar tarafından ulaşıldı.

Merkez Selçuklu ilçesi Sille Mahallesi'ndeki Sille Baraj Göleti'nde 3 ve 5 yaşlarında olduğu belirtilen 2 kız çocuğunun cesedinin bulunmasının ardından Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü dalgıç ekipleri, babanın bulunması için gölette arama çalışmalarına başladı.

Kısa süren arama çalışmaları sonucunda baba Ali Pay'ın cesedi, çocukların cesedinin bulunduğu bölgede, kıyıya 3 metre uzaklıkta bulundu. Ali Pay'ın cesedi dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı.

Çocuklar ile babanın cesedi otopsi için Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Merkez Karatay ilçesinde oturan Ali Pay, dün öğleden sonra çocukları Ayşe Çağlayan ve Esma Zehra ile birlikte ''Parka gidiyoruz'' diyerek evden çıkmış, uzun süre çocukları ve eşinden haber alamayan anne Ayşe Pay, polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Sabah saatlerinde Sille Baraj Göleti'nde 2 çocuk cesedi olduğunu gören bir çobanın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, cesetlerin kayıp başvurusu yapılan Ayşe Çağlayan ve Esma Zehra Pay'a ait olduğunu belirlemişti.

 

AA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2012 Cuma 13:24:41
Güncelleme :20 Ağustos 2012 Pazartesi 14:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?