6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bahçe tuvaletinde ölü bulundu

YALNIZ YAŞAYAN ADAM EVİNİN BAHÇE TUVALETİNDE ÖLÜ BULUNDU

Konya'da yalnız yaşayan 56 yaşındaki adam, komşuları tarafından evinin bahçesindeki tuvalette ölü olarak bulundu. Kronik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen şahsın, buna bağlı olarak düşme neticesinde ölmüş olabileceği belirtildi.

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Uluırmak Saka Mahallesi Azeri Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan 3 çocuk babası 56 yaşındaki Mehmet Tenekeci, komşuları tarafından evinin bahçesinde bulunan tuvalette hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık görevlileri ve polisin yaptığı kontrol sonrasında Mehmet Tenekeci'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayı öğrenerek Mehmet Tenekeci'nin

evine yakınları ve komşuları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Tenekeci'nin cesedi, otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Kronik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Mehmet Tenekeci'nin, bu rahatsızlığa bağlı olarak düşme neticesinde ölmüş olabileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

YALNIZ YAŞAYAN ADAM EVİNİN BAHÇE TUVALETİNDE ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 13:00:00
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 13:12:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?