6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Banka çıkışı trafik kurbanı oldu

Konya'da üniversitede okuyan çocuklarına para göndermek için bankaya giden kadın, karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi Emniyet tramvay yanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim gören çocuklarına para göndermek için evden çıkan Emine Büyükyavuz (43), 10 yıl önce vefat eden eşinin maaşını çekmek için Nalçacı Caddesi'nde bir banka şubesine gitti.

Emine Büyükyavuz'ye, Nalçacı Caddesi'nden araçlara yeşil ışık yandığı sırada karşıdan karşıya geçmek isterken G.Ç. (18) yönetimindeki kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Büyükyavuz'a ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Yapılan müdahalenin ardından kadın, olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücüsü ise gözaltına alındı. Yapılan müdahalenin ardından Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırılan Emine Büyükyavuz, hastanede hayatını kaybetti.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Emine Büyükyavuz'un 10 yıl önce eşini kaybettiği ve üniversitede öğrenim gören çocuklarına para göndermek için eşinin maaşını çektiği, bu parayı da çocuklarına göndermek için bankaya gittiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 13:48:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?