6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Barda tartıştığı kadını bıçakladı

Konya'da bir kişinin, barda buluşup para istediği kadını darp ettikten sonra bıçakla yaraladığı iddia edildi.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Şeker Furuş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre H.Ç. (41), telefonla aradığı N.K. (34) adlı kadını konuşmak için bir bara çağırdı. Belirtilen bara giden N.K. ile kendisinden para isteyen H.Ç. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine N.K., "Sana verecek param yok" diyerek bardan dışarı çıktı. Bunun üzerine H.Ç., peşinden gittiği N.K.'yi darp ettikten sonra bıçakla yaraladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan N.K., olay yerine çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan N.K.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Şüpheli H.Ç. ise olaydan kısa bir süre sonra polis tarafından gözaltına alındı. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şahıs, daha sonra polis merkezine teslim edildi.

Öte yandan, barlarda çalışarak geçimini sağlayan N.K.'nin, H.Ç.'nin kendisini daha önce de para meselesi yüzünden darp ettiğini ve yaraladığını ileri sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2009 Cuma 10:43:33
Güncelleme :4 Eylül 2009 Cuma 10:49:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?