6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başarılı polisler ödüllendirildi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından üstün gayret ve başarı gösteren 50 polis memuru takdirname ve altınla ödüllendirildi.

Polisevi'nde düzenlenen ödül törenine Konya Valisi Osman Aydın, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve emniyet teşkilatı mensupları katıldı. Törende çalışmalarında üstün gayret ve başarı gösteren 50 polis memuruna takdirname ve altınları Vali Aydın ile Emniyet Müdürü Namal tarafından verildi.

Polislerin ödüllerini veren Vali Aydın, polisin huzur için çalıştığını ve bunda başarılı olduğunu belirterek, halkın ve emniyet güçlerinin el ele olduğunu söyledi. Halkın huzuru için 24 saat çalıştıklarını belirten İl Emniyet Müdürü Namal da, "Bundan sonra da çalışmalarımız aynı şekilde devam edecektir. Son bir ay içerisinde emniyet teşkilatımızın içerisinde üstün başarı ve gayretle çalışan personelimizi ödüllendirmek istedik. Bundan sonra gayretle çalışan tüm personelimizi her ay ödüllendireceğiz. Emniyetimiz her zaman halkımızla birlikte çalışıp, suçların ve suçluların önüne geçecektir" şeklinde konuştu.

Ödüllendirilen 50 polis memuru, Vali Aydın ve İl Emniyet Müdürü Namal ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:07:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?