6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başbakan Erdoğan geliyor!

BAŞBAKAN ERDOĞAN CUMA GÜNÜ KONYA'YA GELİYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 4 Haziran 2010 Cuma günü Konya'da halkla buluşacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Filistin ve tüm mazlum halkların yanında olduğunu gösteren Sayın Başbakanımız, 4 Haziran Cuma günü saat 14.30'da Konya'da halkıyla buluşacak. Başbakanımız Konya'daki programına büyük önem veriyor. Çünkü bu program, İsrail saldırısı sonrası vatandaşla bir araya geleceği ilk etkinlik. Dolayısıyla Sayın Başbakanımızın Konya'daki programında İsrail saldırısı ve sonrasında yaşananlarla ilgili olarak

halkımızla paylaşacağı önemli hususlar olduğuna inanıyorum. Konyalı hemşehrilerimizin İsrail saldırısına olan duyarlılığını zaten hepimiz gördük. Tek ses oldular. Bu sesi sadece İsrail değil tüm dünya duydu. İnanıyorum ki bu tür duyarlılıklar ve tepkiler daha önce olduğu gibi bundan sonra da amacına ulaşacaktır. Sayın Başbakanımızın bu ve bu tür katliamlara karşı daha dik durabilmesi için de tüm Konyalıların desteğine ihtiyacı var" dedi.

AK Parti İl Başkanı Sorgun, açıklamasının sonunda tüm Konyalıları, 4 Haziran 2010 Cuma günü saat 14.30'da Kültür Park'ta gerçekleştirilecek programa davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 14:15:01
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 18:46:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?