6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başbakan'ın cömert günü!

Konya-Ankara arası yüksek hızlı tren hattı ilk ray kaynak başlatılması töreni ve partisinin il kongresine katılmak için Konya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Müzesi'ni gezdikten sonra Sultan Selim Camii'nde Cuma namazı kıldı.

Konya-Ankara hızlı tren projesinin ilk ray kaynağını yaptıktan sonra Mevlana Müzesi'ne gelen Başbakan Erdoğan, ziyaretin ardından Sultan Selim Camii'ne geçti.

Cuma namazını burada kılan Başbakan Erdoğan, dışarıda kendisini bekleyen vatandaşların yanına giderek onları selamladı. Buradan parti otobüse binen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk önce çocuklara oyuncak dağıttı. Oyuncak dağıtımında zaman zaman izdiham yaşandı. Başbakan Erdoğan, daha sonra partisinin çalışmalarını anlatan kitaplardan vatandaşlara dağıttı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, otobüse hareket ederken çocuklarının işsiz olduğunu söyleyen Zeynep Dağ ile görüştü. Başbakan Erdoğan, Zeynep Dağ'ı probleminin çözülmesi için Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'a gönderdikten sonra partisinin il kongresine gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 16:46:29
Güncelleme :17 Temmuz 2009 Cuma 16:50:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?