4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Başkan: Örnek bir cadde olacak

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman Yolu'nda yapılan bordür, tretuar, bisiklet yolu ve refüj düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. 

Karaman Yolu'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karaman Yolu'nda başlatılan düzenlemeler tamamlandığında, caddenin Avrupa standartlarına kavuşacağını söyledi. Bölgede yapılan çalışmalarla caddenin daha da güzelleştiğini vurgulayan Başkan Akyürek, yol üzerindeki orta bölgenin yeniden düzenlendiğini ve güvenlik şeridi oluşturulduğunu ifade ederek, "Cadde üzerindeki eski bordürler yeniden düzenlenerek, caddeye yeni geçişler konuldu. Refüjün tamamı yeşillendirilerek, yeni güller dikildi ve peyzaj düzenlemesi yapıldı. Eksik kalan kaldırımlar tamamlandı. Karaman Yolu'nda yapılan bordür, tretuar, bisiklet yolu ve refüj düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Şehir girişlerine verdikleri önem neticesinde ele aldığımız Karaman Yolu da örnek bir cadde olacak" dedi. 

Konya'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan ve düzenlenen tüm caddelerde bisiklet yolları yapıldığını hatırlatan Başkan Akyürek, Karaman Yolu'nda da düzenlenen 7 kilometrelik hat üzerinde bisiklet yolu yapıldığını belirtti. Bisiklet yollarının Konya için bir renk olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, Konya'nın bisiklet yollarıyla örüleceğini kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2006 Çarşamba 16:32:48
Güncelleme :2 Ağustos 2006 Çarşamba 16:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?