6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başkan Akyürek'ten KGC'ye ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yeni seçilen Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu'nu kutlamak amacıyla KGC'yi ziyaret etti.

KGC Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Akyürek, Konya'daki her kurumun Konya'nın kalite çıtasını yukarı çıkarmak için elinden geleni yapması gerektiğini belirterek, "Bizler Konya'yı yöneten ve kamuoyu oluşturan kurumlar olarak Konya'nın bu giderek hızlanan yükselişine katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Bu bağlamda KGC'nin yaptığı başarılı çalışmalar, cemiyetin kalitesini göstermesi açısından önemli sınavlardı ve KGC bu sınavları başarıyla geçti. Bunun somut neticelerini de hep birlikte aldık. Yeni yönetime de Konya'da farklı bir alanda sorumluluk aldıkları için teşekkür, kaliteli çalışmaları için ise tebrik etmek istiyorum" dedi.

KGC Başkanı Sefa Özdemir ise, Konya basını olarak iyi bir noktada olduklarını ancak bunu yeterli görmediklerini ifade ederek, "KGC olarak yerel basının bu noktaya gelmesinde çalışmalarımız oldu ve bu çalışmalarımızda Konya Büyükşehir Belediyesi'ni hep arkamızda hissettik. Yaptığımız bütün programlarda belediyemiz ve belediye başkanımız hep yanımızda oldu. Kendisine bu konuda teşekkür ediyoruz ve seçimlerde tekrar göreve gelmesi halinde bu desteğini devam ettirmesini diliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 15:59:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?