6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başkan Akyürek'ten KOMEK ziyareti

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOMEK'te 2009 yılının ilk eğitim döneminin başlaması nedeniyle kurs merkezlerini ziyaret etti.

KOMEK'in Yaka Meram, Alaaddin, Büyük Aymanas, Selahaddin Eyyübi ve Bosna Hersek Kurs Merkezleri ile Hanımlar Lokali'ni ziyaret eden Başkan Akyürek, yeni dönemde 18 kurs merkezinde 107 branşta hizmet verecek KOMEK ailesinin her geçen gün güçlendiğini söyledi.

KOMEK'ten mezun olup iş bulan, iş bulma konusunda avantaj elde edenler olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, "Hemşehrilerimiz sadece meslek sahibi olmak için gelmiyor. Kurslarımız; kişinin bireysel gelişimi, aile içi iletişimi, topluma daha faydalı olması ve kendini geliştirmesini de sağlıyor. Kurslar insan için bir rehabilitasyondur" dedi.

KOMEK'in kendi alanında yoluna başarıyla devam ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, Türkiye'nin en başarılı kurs merkezi olan KOMEK'in artık bir dünya markası haline geldiğini söyledi. Başkan Akyürek, Konya'daki kurs merkezlerinin yanı sıra; TİKA ve yerel yönetimlerin katkılarıyla Saraybosna, Üsküp, Kalkandelen, Gostivar ve Madrid'de açılan kursların da büyük ilgi gördüğünü belirtti. KOMEK'lerin başarısında en büyük payın Konyalılara ve kursiyerlere ait olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, gelecek dönemde Hanımlar Lokali ve KOMEK kurs merkezlerinin sayısını artıracaklarını ifade etti.

Kurs merkezlerinde öğrenciler ve öğretmenlerle görüşen Başkan Akyürek'e ziyaretleri esnasında KOMEK'te aldığı eğitimle meslek sahibi olan ve iş bulanlar adına bazı mezunlar çiçek takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 17:42:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?