6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başkan Akyürek'ten Namal'a ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek bir süre önce göreve başlayan Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'ı ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Orhan Erdem, Hasan Angı, Kerim Özkul, Mustafa Kabakçı, Ahmet Büyükakkaşlar, Muharrem Candan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen ve Konya Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelcavıgil Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'ı Polisevi'nde ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

AK Parti Konya Milletvekilleri adına konuşan Sami Güçlü, Konya'nın huzur kenti olduğunu ve Konya polisinin geçmiş dönemlerde önemli hizmetlere imza attığını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, Mevlana Kültür Merkezi bölgesine Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yeni bir polis merkezi yapılması için çalışacaklarını belirtti. KSO Yönetim Kurulu Başkanı Büyükhelcavıgil de, sanayi şehri Konya'nın aynı zamanda huzur kenti olması nedeniyle yatırımcılara avantajlı geldiğini kaydetti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Namal, şehri yeni tanımaya başladığını söyledi. Konya'nın 6 büyük şehirden birisi olduğunu ifade eden Namal, sorunların çözümü noktasında kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte hareket edeceklerini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 17:35:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?